Juszt elárulta, hogy a Fidesz mit fog tenni Lévai Katalinnal amiért az csúnyán lebukott

Juszt László már korábban is elég keményen fogalmazott Lévai Katalinról és pártjáról. Most azonban, hogy Lévai lebukott, nagyon kemény kérdéseket kezdett el feszegetni közösségi oldalán.

A teljes bejegyzés:

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a hír: “Mind a 106 körzetben elindul Lévai Katalin pártja.” Akkor az alábbi sorokat írtam:

“Ad 1. Azt sem tudtam, hogy ennek a politikai prostinak pártja van.

Ad 2. A volt MSZP-s miniszter mostanáig a „Válasszunk! 2018”, azaz V18 egy olyan frissen alapított, új csoport tagja volt, mely olyan tagokból áll, akik különböző kormányokban tevékenykedtek, így jobboldali szereplői is vannak, mint Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. Azt vállalták, hogy segítséget nyújtanak az ellenzéknek egy közös választási program kidolgozásában. Ehhez képest a hölgy most éppen az ellenzék szétverésén dolgozik.

A volt szocialista miniszter és EP-képviselő Zuglóban elindul az országgyűlési választásokon, abban a körzetben, ahol a szocialista Tóth Csaba nyert 2014-ben.

Mennyit kaphatott ez a politikai prosti, aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…”

Felhívom a kishölgy figyelmét, hogy a fidesznél az árulást szeretik, de az árulót nem.”

Most teszem hozzá: hogy nem is vigyáznak rá. Ahogyan kell, csúnyán jégre vitték!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!