Kiszivárgott egy mindent átíró Orbán-beszéd: összehívhatják a válságstábot

Orbán Viktor és a Fidesz legújabb ellensége az ENSZ lett. Fideszes politikusok és csatlósaik szájára is nehezen állt már rá, hogy „Soros”. A hódmezővásárhelyi bukta pedig bebizonyította, hogy a fideszes kommunikáció megbukott.

A habonyi gépezet ezúttal az ENSZ-t jelölte meg legújabb ellenségnek. A kormányzati kommunikáció szerint a világszervezet most az aki migránsok tömegeit szeretné szeretett hazánkba betelepíteni.

Az ENSZ-közgyűlésének 2015. szeptember 30-i, rendkívüli menekültügyi tanácskozásán Orbán Viktor a migráció veszélyeivel összefüggésben arra hívta fel a figyelmet, hogy ezt a terhet Európa egyedül nem fogja tudni elviselni, ezért, tette hozzá a magyar kormányfő:

„arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.”

Orbán Viktor kiemelte:

„Keresztény országból jövök, így szeretném hangsúlyozni, hogy a keresztény hozzáállás nem tűr meg semmilyen muzulmánellenes politikát. A muszlim hit, amelyet becsülünk és tisztelünk, nem felelős e népvándorlás alapvető okaiért. Mindannyiukat felhívom, hogycsatlakozzanak azokhoz az erőfeszítéseinkhez, amelyek célja a muzulmánellenes hangulat terjedésének megakadályozása.

Teljes beszédét itt lehet megnézni illetve elolvasni.

Orbán Viktor jó értelmezhető módon az ENSZ közgyűlésen kiáll a migránsok mellett. Azon szervezet közgyűlésén amely ellen most éppen harcot hirdet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!