Ebből a szomorú videóból kiderül milyen a Fidesz kampánya

Bajban vagyok, mert a cikk alján látható a videóra nem nagyon lehet mit mondani, ezért inkább simán hátra lépek egyet, és csak elemezni fogom. Egy Fidesz-szavazó véleményét halljuk, látjuk. No meg a kormányzati propaganda káros mellékhatásait, és egy különleges Fideszes-kampánycsapatot.

„Csak a Fidesz és Demeter Zoltán!” – mantrázzák az urak nagy egyetértésben.

A videót valószínűleg olyasvalakik készítették akiknek az a feladata, hogy kampányoljanak a helyi fideszes jelölt Demeter Zoltán mellett. Mindezt profi módon, egy BMW terepjáróból kilógva – de csak azért, hogy éreztessék a nincstelennel, hogy ki a főnök.

A BMW-s úr egyike az Alfahír.hu szerint maga a videót eredetileg feltöltő Szilárdi László, a sajószentpéteri roma kisebbségi önkormányzat elnöke, a Lungo Drom egyik politikusa.

A pontos útmutatások mellett a BMW-s úr vagy urak gyakorlatilag kikérdezik a piros kabátos férfit az elmúlt 8 év fideszes propagandájából, amit az jelesre fel is mond. Ez az igazi élet iskolája emberek.

Az alábbi videó 2018. február 27-én készült az Európai Unióban, Magyarországon, a BAZ-megyei Szendrőládon. És ha ezek után bárki kérdezné, hogy ki szavaz még egyáltalán a Fideszre, csak mutassa meg neki ezt a videót.

Bár a kínos videót feltöltője azóta törölte a Facebookról, a Youtube-on továbbra is megtalálható.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!