Úgy megalázta a fideszes jelöltet Orbán, hogy ebből már nem fog kimászni

Fotó: egriugyek.hu

Az országgyűlési kampány kezdetén, Orbán Viktor személyesen is beszállt az aláírásgyűjtésbe, Egerben kezdte az országos kampányát, ahol is Nyitrai Zsolt mellett kampányolt.

Jó szokás szerint szépen megszervezett volt az esemény, nem bíztak semmit a véletlenre, kamerák követték, ahogy a főnök leereszkedik a nép közé. A meglátogatott családokhoz sem véletlenszerűen kopogtak be, az egyik támogató Petrovai József, az egri Fideszes többségű önkormányzat sportreferense, a másik pedig Bíró József aki  Nyitrai kezdeményezésére tavaly novemberben vehetett át miniszteri oklevelet és Pro Agria-életműdíjat Seszták Miklóstól.

Azonban van egy kis jelenet az internetre feltett videóban, ami nagyon jól mutatja Orbán és vazallusai viszonyát, és azt, hogy viselkedik Orbán ha nem előre megírt szövege van. Mivel a csengetés után kénytelenek legalább 10 másodpercet is várni mire kinyílik az ajtó, Orbán a következőt mondja a mellette álló Nyitrainak: „A mosógépet könnyebb eladni mint téged!” Mondjuk mi is felháborítónak tartjuk, hogy így megváratták a miniszterelnököt a „spontán” látogatáskor, jobban is előkészíthette volna ezt Nyitrai. Arról pedig Fraud tudna nyilatkozni, hogy akkor most miért is hasonlította Orbán magát egy mosógépügynökhöz.

 

A választási kampányban az ellenzék természetesen ki is használta a lehetőséget, és tovább fokozták a „poént”, és a város több részén egy leselejtezett mosógéppel találkoztak a város lakói. A humor pedig, tudjuk, veszélyes fegyver.

nyitrai zsolt mosógép
Fotó: egriugyek.hu

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!