Botka László újra megszólalt, érdemes rá odafigyelni!

A miniszterelnöki jelöltségről való lemondása után, először szólalt meg Botka László a széles nyilvánosság előtt, a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választás után.

A választás eredménye legalább olyan hatású, mint Kész Zoltán győzelme, amivel elveszett a Fidesz kétharmados többsége. Az itteni győzelem visszaadta az országnak a reményt, hogy a NER nem örökkévaló, a második legerősebb embere is verhető a saját városában, mindenféle propaganda ellenére. Botka szólt a választókhoz is, és az ellenzéki pártokhoz is. Ma sem mondott mást, mint amit ő is, és pártja is az MSZP a kezdetektől fogva kitartóan képvisel.

„Magyarország legfontosabb érdeke, hogy április 8-án leváltsuk a Fideszt … Megmutattuk, hogy milyen erősek vagyunk együtt. Megmutattuk, hogy közösen el tudjuk zavarni, le tudjuk váltani a fideszes kiskirályokat, és vissza tudjuk foglalni a saját országunkat, saját hazánkat. Most arra kérem Önöket, hogy április 8-án mindenki menjen el szavazni, és szavazzon a választókörzetébe a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Két dologra figyeljenek: egyrészről, hogy a jelölt tényleg le akarja váltani az Orbán-rezsimet, másrészről pedig, hogy meg van-e a helyi támogatottsága, ismertsége a győzelemhez.”

Az ellenzéki pártoknak pedig azt üzente, hogy „Az ellenzéki pártokat pedig arra kérem, hogy könnyítsék meg a választók dolgát. Ne a túlélésre játszanak és ne a költségvetési támogatásra. Teremtsék meg annak a feltételét, hogy minden választópolgár, minden választókörzetben megtalálhassa a győzelemre leginkább esélyes ellenzéki jelöltet.

A videó teljes egészében itt látható:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!