Rákban halt meg az a nő, aki elterjesztette, hogy a nyers zöldséglé gyógyír a bajra

Kép: Youtube

Mari Lopez egy vegánsággal foglalkozó Youtube csatornát „üzemeltetett” unokahúgával, melyre olyan videókat töltött fel, amelyben váltig állította, ennek az életformának, nyers zöldségekből készült csodaitalnak és Istennek köszönheti, hogy kigyógyult a rákból.

De itt még nem állt meg a történet, hisz elmondása szerint nem csak a betegségből, hanem egyenesen a leszbikusságból is kigyógyult a vegánságnak köszönhetően. A videóját, amiben a „rákgyilkosnak” elnevezett csodaital receptjét osztotta meg, százezrek nézték és osztották meg. Ebben azt állította, hogy ezeknek köszönhetően 90 nap alatt gyógyult ki az agresszív betegségből.

De a rák rövid időn belül újra felütötte a fejét, emiatt Lopez megijedt és elkezdett kemoterápiára és orvosokhoz járni, de sajnos már késő volt, mire felismerte, a vegánság és a csodaital mégsem hatékony gyógyír. Meg is kérte unokahúgát, hogy törölje le a Youtube-ra feltöltött videókat, de a nő nem volt rá hajlandó és kerek perec kijelentette, ő továbbra is hisz az alternatív gyógymódok erejében. Sőt, szerinte rokona azért halt meg, mert nem vitte végig a diétát, nem vette elég komolyan a spiritualitást.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!