Sajnálja a történteket a brit Tesco-ban nem is annyira titokban kielégített alkalmazott (18+)

Futótűzként terjed el az interneten az a videó, ami az egyik brit Tescóból került ki, és két dolgozó látható rajta teljesen félreérthetetlen helyzetben.

A lány, a 19 éves Caitlyn Kirby élete teljesen felfordult, azt mondta a The Sun magazinak, hogy legszívesebben Brazíliáig menekülne, csak távol kerüljön az egésztől.

Caitlyn az áruház pékségét vezette, partnere, a 35 éves Neville Fox pedig ugyanezen a részlegen volt termékmenedzser. A férfi hetekig ostromolta a lányt, de az nem állt kötélnek, mert tuda, hogy Fox-nak van egy 54 éves párja. Aznap, amikor szexelésen kapták őket, Neville azt hazudta Caitlynnek, hogy szakított.

„Péntes este hétkor fejeztem be a munkát, a semmiből történt meg a dolog. Ő tette meg az első lépést, és én belementem a játékba. Elveszítettük az önuralmunkat, és ami történt, azt az egész világ láthatta. Mivel idősebb nálam, jobban kellett volna tudnia, hogy ebből baj lesz, de én is gondolhattam volna erre. A legjobban Neville barátnőjét sajnálom, szörnyen érezheti magát, de azt mondta nekem, hogy szakítottak” – nyilatkozta a lapnak a lány.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!