Itt a kamupárt lista, a 78-adiktól ledobod az ékszíjat! Megmutatjuk Orbán legnagyobb kihívóját is

(MTI/AP pool/Yves Herman)

A kamupárt-jelenség nem új keletű. Már 2014-ben is elárasztották az országot a támogató nélküli, semmiből felbukkant formációk, reménykedve a bőséges anyagi támogatásban. A kampánypénz pedig nagy úr, Zuschlag János is rájött erre, csak aztán lecsapott rá ismét a törvény keze.

Tomanovics Gergely a blogjában gyűjtötte össze az idei felhozatalt. Pontozta a pártokat a megjelenéseik, aktivitásuk alapján, és olyanokat is talált, amelyekről kilométerekről lerí, hogy soha nem lesznek Orbán, de még Thürmer kihívói sem.

Ahhoz, hogy átszellemüljünk Tomanovics értékelésében, megmutatjuk azt a pártot, ami egészen biztosan viszi a pálmát. Ez pedig nem más, mint az ÜDV, vagyis az Ütőképes Demokraták a Változásért Párt. Már a neve sem áll jól, azonban a weboldala tényleg mindent visz.

A párt elnöke Demián Mónika. Ne aggódjon, mi sem hallottunk róla, viszont idemásoljuk a párt weboldalán fellelhető részletes bemutatkozását. Íme:

demi 1

Nehéz elhinni, hogy ez egy valódi párt, nem pedig valami vicc, de amikor a pártelnök asszony kiírásait nézzük, megbizonyosodunk róla, hogy komolyan gondolja. (Vagy nem?)

21314812 1429866950431180 4053219869955846840 n

Ne tévesszen meg minket Demián kardos fotója, ő ugyanis bár kiáll az értékeiért, mindenkit szeret.

demi 2

A kérdés már csak az, hogy ha ezt a cikket elolvassa Szél Bernadett, vajon visszalép-e Demián Mónika javára, hogy végre egy női miniszterelnöke lehessen Magyarországnak, ráadásul olyan, aki mindenkit szeret.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!