Szőrnyű tragédia! Belehalt sérüléseibe a megkéselt 17 éves magyar focista

Fotó: police.hu

Életét vesztette az a 17 éves tápiószentmártoni focista, akit egy dulakodásban késeltek meg.

Gyilkosa, egy 25 éves férfi, K.Károly társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés során K. Károly egy késsel megszúrta a fiút, akinek a máját sikerült eltalálni.

Egy a Magyar Nemzetnek nyilatkozó lány azt mondta, hogy a fiú idősebb rokona odaugrott, hogy testével védje a fiút öt férfival szemben, akik még a földre kerülése után is ütötté-rúgták a szerencsétlen fiút. K. Károly ezután őt is leütötte egy fakaróval, majd késsel megsebezte az alkarját és a bordája tájékát is. A 17 éves fiút életveszélyes sérüléssel szállítottak a kórházba, de sajnos életét már nem lehetett megmenteni.

K.Károlyt őrizetbe vették, ellene emberölés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek – írta a police.hu.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!