Hátborzongató! Őrült férfi zaklatta Jakupcseket és családját

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Hátborzongató történetet osztott meg Jakupcsek Gabriella Bochkor Gábor új műsorában, az ATV-n vasárnap adásba kerülő #Bochkorban.

A műsorvezetőt és családját egy éven keresztül zaklatta egy pszichiátrián kezelt férfi, aki szexuális tartalmú leveleket küldözgetett Jakupcseknek, de ez sem volt neki elég. Egyszer sikerült betörnie az otthonába is, ahol Jakupcsek saját épségét kockáztatva, gyermekeit védelmezve végül sikeresen kidobta a beteg férfit a házból.

A Blikk most közzétette Jakupcsek beszámolóját a történtekről.

„Képzeljétek el, hogy majdnem egy évig írogatott. Hosszú, ötoldalas, gusztustalan leveleket küldött, amiknek egyre durvább és agresszívebb volt a tartalma”

– árulta el a műsorvezető.

„A gyerek egyszer nyitva hagyta az ajtót, jöttem ki a lakás egyik részéből, ő meg ott állt a nappaliban, ahol a gyerekek játszottak. Az olyan dermesztő volt, és annyira megijedtem, hogy elkezdtem kilökdösni az ajtón”

Jakupcsek bejelentette az esetet a rendőrségen, ahol azt tanácsolták, hogy ha következő alkalommal is felbukkanna a férfi, próbálja meg ott tartani, míg a helyszínre nem érnek a rendőrök.

Többször is előfordult, hogy a zaklatója a stúdiótól egészen a házáig követte. A nő azt is tudta, hogy hol kezelik a zavart férfit, hisz az általa küldött leveleken rajta szerepelt a feladó címe. Mindenesetre Jakupcsek Gabriella, kihangsúlyozta:

„Fontos elmondani, hogy egy beteg emberről van szó…Borzasztó egy év volt. Nem egy rajongóról volt szó, aki kellemetlenséget vagy bosszúságot okozott a hétköznapjainkban, hanem egy életveszélyes állapot állt fent, aminek szerencsére vége. Mindig résen kellett lenni, ami lelkileg nagyon megterhelő. Az ember leginkább akkor veszíti el a türelmét egy ilyen szituációban, amikor a gyerekeit is fenyegetve érzi. Akkor megviselt ez az egész, de nem félek, nem élek rettegésben azóta. Nem vagyok az a típus”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!