Durva vádak! Charlie Sheen meggyilkolta asszisztensét?

Fotó: Youtube

Durva vádak érték a Két pasi meg egy kicsi sztárját, Charlie Sheent.

Az egyébként is botrányokban úszkáló színészt egy volt baseball játékos, Lenny Dykstra vádolta meg emberöléssel. Az egykori sportoló állítása szerint közeli barátságban állt a botrányhőssel és most egy interjúban mesélte el, hogy szerinte Charlie Sheen meggyilkolta az asszisztensét, Rick Calamar-t – írta meg az Unilad .

A férfi halála annak idején villámcsapásként ért mindenkit, holttestét még 2012-ben a házvezetőnője találta meg. Az ágyban feküdt egy üveg whiskeyvel. A holttest boncolás során kiderítették, hogy óriási mennyiségű gyógyszert vett be és arra piált rá, de ez simán lehetett öngyilkosság is.

A volt baseballos elmondása szerint Sheen, miután kiszabadult a börtönből, maga mesélte el Lennynek, hogy Calamar zsarolással akart tőle elszedni ötmillió dollárt, erre fel a színész inkább megölte alkalmazottját.

A színész ügyvédje felháborodott az ügyfelét ért vádakon és elmondta, Lenny Dykstra-nak nincs semmiféle bizonyítéka, ami alátámasztaná, hogy Sheennek bármi köze lenne asszisztense halálához.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!