Elképesztő! Mostantól Rogán diktálja a szoknya divatot is?

Kép: NAVA

Ha azt gondolja, hogy nekünk ment el az eszünk, és már rémeket látunk, akkor bizony téved. A szocialista időket megszégyenítő kormányhatározat született, mely ezentúl nem engedi holmi divattervezőknek meg külföldi divatházaknak, hogy megmondják a magyaroknak, mi éppen a trendi!

A Kormány 1022/2018. (II. 6.) számmal meghozta határozatát a magyar divat- és designipar fejlesztésével kapcsolatos feladatok, valamint a turisztikai marketing- és kommunikációs feladatok ellátásáról. Hogy ez nem vicc, meggyőződhet róla a legfrissebb Magyar Közlönyből.

A határozat szerint a kormány  „a magyar divat- és designipar átfogó megújítása érdekében” hozta meg döntését. Az átfogó divat-, és designipari fejlesztési stratégiát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fogja kidolgozni, e mellett az MTÜ feladata lesz az is, hogy a stratégiák kidolgozása mellett koordinálja és összehangolja a belföldi és a külföldi regionális divat- és designipari megjelenéseket, és  a belföldi szervezeteket.
Ehhez és az ügynökség marketing- és kommunikációs tevékenységéhez egy-egy új állami gazdasági társaságot hoznak létre, egyenként 150 millió forintos forrásból.

A Magyar Turisztikai Ügynökség pedig tudjuk, hogy Rogán Antal felségterülete lett, miután két éve elhappolta a Varga Mihály vezette minisztériumtól. A mai viszonyok között, mikor az Orbán család bűnszövetkezetre utaló konstrukcióban nyer pályázatot, nem csodálkoznánk, ha most Rogán Cecília kérte volna a férjétől, hogy csináljon belőle divatdiktátort, és ehhez tették meg az első lépéseket.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!