Megdöbbentő leleplezés: „Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem”

MTI-fotó: Kallos Bea

Hozzászokhattunk már, hogy a közmédia hasábjain, képernyőin, hullámhosszain szinte másról sem esik szó, mint a Soros-tervről és a Soros-hálózat állítólagos működéséről. Ezt sugallja a Fidesz, sőt, ordítja bele az arcunkba.

„Évtizedek óta a Soros-hálózat vonzásában” címmel közölt leleplezőnek szánt cikket Szél Bernadettről, az LMP miniszterelnök-jelöltjéről és több más LMP-s politikusról hétfői számában a Magyar Idők. Itt került képbe Schiffer András is:

„érdemes megemlíteni, hogy ekkor már Schiffer András is a Védegylet oszlopos tagja volt, mindamellett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa és az LMP alapító tagja. A liberális Védegylet mögött már bizonyítottan Soros György áll” – írták.

Schiffer András a Facebook-oldalán reagált:

„A Magyar Idők mai „leleplezéséhez” csak egyetlen apró kiegészítést tennék, ami nyilván véletlenül maradt ki a cikkből. Amint azt az elmúlt tíz évben számtalanszor elmondtam, igen, 1996-2008. között dolgoztam a TASZ-nak (ennyit a leleplezésről). Ennek keretében, a TASZ akkori ügyvivői testületi döntése alapján, vállaltam el pl. 2007. decemberében Orbán Viktor képviseletét is. Amióta internet van, nyilvános, hogy a TASZ Soros-támogatásokat kapott és kap. Tehát, igen, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem.”

Ha nem maradt más kérdés, a szót át is adjuk a stúdiónak…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!