A médiahóhér után Orbán legközelebb összefuthat titokban Josip Tottal és Kaya Ibrahimmal is

Elvégre Simicskával közös haverok ők négyen, csak ezt már elfelejtettük a G-nap óta…

A gyanúba keveredett Tiborcz István viselt dolgára rákérdező újságírónak azzal a válasszal próbálta bagatellizálni az ügyet a Bécsben tartózkodó Orbán Viktor, hogy nem foglalkozik üzleti ügyekkel.

Majd titokban találkozott Heinrich Pecinával, a Népszabadság hóhérával, a Mediaworksöt Mészáros Lőrincnek átjátszó kiközvetítővel,

hat magyar napilap kormánymegbízott gebinesével, aki viszont semmi mással nem foglalkozik, csak üzleti ügyekkel. Ráadásul azokkal is tisztességtelenül, minthogy Ausztriában sikkasztásért és hűtlen kezelésért felfüggesztett börtönbüntetésre és komoly pénzbírságra ítélték el, s azért csak ennyire, mert a bírósággal is sikeresen üzletelt egy kis vádalku fejében.

Vagyis Orbán kimegy Bécsbe, találkozik az osztrák kancellárral, az alkancellárral, a volt osztrák kancellárral, a bécsi érsekkel és egy frissen elítélt köztörvényes bűnözővel.

Lehet, hogy a választásokhoz közeledve titokban összefut majd valahol Josip Tottal és Kaya Ibrahimmal is?

Amúgy pedig vajon mit szólnának a Fidesz mindhalálig elkötelezett rajongói, ha Sebastian Kurz osztrák kancellár Budapestre érkezvén találkozna mondjuk Orbán Viktorral, Semjén Zsolttal, Erdő Péterrel, valamint – teljes titokban – Kulcsár Attilával vagy Tasnádi Péterrel?

Na, ugye.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!