Molnár Zsolt előállt egy listával és üzent a Fidesznek: „Ennek a játszmának nincs vége!”

Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottság elnöke hétfő délelőtt a sajtó előtt számolt be a múlt héten történt incidens tanulságairól. Mint emlékezetes, a bizottsági ülésen Németh Szilárd a bizottság fideszes alelnöke és párttársai egy drámai kivonulással akadályozták meg, hogy végre le lehessen zárni a kormányzati kommunikációból csak Soros-terv néven ismert hecckampányt.

Németh Szilárd ezek után nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a bizottság LMP-s tagját, Szél Bernadettet, majd a bizottság elnökét is.

Molnár szerint a múlt héten történt botrányból azt megállapíthatta mindenki, hogy milyen jövőt szán a Fidesz-KDNP Magyarországnak, ha április 8-án újra nyer a koalíció.

Gyalázatosnak minősítette, hogy a kormány továbbra is napirenden tartja a Soros-tervet, közben a valódi kockázatokat rejtő ügyek feltárását bojkottálják.

Titkok listája

A választás előtt jól felgyülemlett a lista, Molnár szerint olyan lényegi kérdésekről nem tudhatunk továbbra sem, mint például:

  • A titokban befogadott 1300 menekült kérdéséről,
  • Nem láthatunk tisztán az „úgynevezett, nem létező Soros-terv bizonyítékairól”, Orbán Viktor a múlt heti bizottsági ülésen bemutathatta volna bizonyítékait a Soros-tervről, de arra még csak el sem ment.
  • Kétes, egyszerűsített honosítási eljárásokról, amivel sok ezer embernél merült fel ténylegesen a visszaélés lehetősége,
  • Nem tudni, hogy az Azeri pénzek néven elhíresült több millió dolláros tranzakció és a Baltás gyilkosként megismert azeri katona, Ramil Safarov kiadatása között milyen összefüggések állnak,
  • Nincs vége a letelepedési kötvény ügynek, mert a botrányosra sikerült fideszes kötvénybiznisz részleteit továbbra is titkolják,
  • Moszkvai vízumgyár is tartogat megfejtésre váró titkokat, ráadásul gyanítható, hogy a moszkvai magyar nagykövetség konzuli osztályán kormányzati segítséggel bűnözők is hozzájuthattak olyan magyar vízumhoz, amellyel akadály nélkül mozoghatnak az EU államaiban.

A Fidesz az elmúlt években Molnár szerint lassan „Csepelnyi, azaz 50 ezer embert” fogadott be különböző – részben titkos eljárások során.

Molnár Zsolt Kövér Lászlóhoz fordult a fideszes képviselők múlt heti kirohanása miatt, egyúttal jövő hét csütörtökre újra összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot, ahol továbbra is várja a miniszterelnököt, hogy végre bemutassa állítólagos bizonyítékait a Soros-terv ügyében, valamint reméli, hogy a fenti témákban is előrébb juthatnak.

Szél Bernadett és a jobbikos Mirkóczki Ádám is támogatják a kérdések kivizsgálását. Molnár üzent is a kormánypárti képviselőknek: „ennek a játszmának nincs vége!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!