Orbán kerítésén 15 ezer euróért olajozottan csúszik a balkáni maffia

Olvasom, hogy a magyar kormánynak hála több ezer orosz és ukrán bűnöző kaphatott magyar állampolgárságot egy jó kis zsíros állampolgárság-biznisznek köszönhetően.

15 ezer euróért megkapták a születési anyakönyvi kivonatot, s még a nemzetbiztonsági átvilágítás is elmaradt, elvégre a pénz mindent tisztára mos.

Persze Cegléden a vizslató tekintetű honfitársaink rögtön felismerték a buszról lekecmergő arab turistákban a migránsokat, s a régi, szép magyar házmester-hagyományoknak megfelelően tömegesen jelentették is őket a rendőrségen, elvégre „színesbőrűek” voltak, következésképp jöttek megerőszakolni asszonyainkat, leányainkat.

Most azonban a magyar kormány jóvoltából több ezer takaros, fehér, hibátlan pedigréjű, többségében egyenesen pravoszláv keresztény terrorista, drogkereskedő, pénzbehajtó, verőlegény és strici érkezett a Kárpátoktól ölelt kis hazánkba.

Őket persze még az elővigyázatos és körültekintő ceglédiek sem lesznek képesek felismerni, mert az összes orosz és ukrán autótolvaj és csaló, verőlegény és pénzbehajtó, drogkereskedő és strici foglalkozásának hála, tökéletesen belesimul a NER környezetébe, s a mimikri révén valamennyien hiánytalanul fölcserélhetőkké válnak magyar kollégáikkal, a magyar kormány és a kormány holdudvarának hasonló foglalkozásokat űző szereplőivel.

(kép: illusztráció)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!