Kellemetlen beszélgetés vár a szövetségi kapitányra Gyurtával

Jó hírekről számolt be Sós Csaba, aki Cseh Lászlótól és Verrasztó Dávidtól is pozitív választ kapott az Eb-t illetően, Gyurta Dánielhez azonban lesz még pár kérdése a szövetségi kapitánynak.

„Cseh László meggyőződéssel állítja, hogy kellő mennyiségű erőt, illetve az előrehaladáshoz szükséges belső indíttatást érez magában pályafutása folytatásához” – nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Sós Csaba

A Cseh Lászlónál két évvel fiatalabb Verrasztó Dávid semmi akadályát nem látja annak, hogy a 2020. évi tokiói olimpiai játékok résztvevője lehessen.

Azonban a szövetségi kapitány érdeklődéssel várja a találkozóját a jelenleg Szingapúrban tartózkodó Gyurta Dániel olimpiai bajnok, háromszoros világ- és kétszeres Eb-aranyérmes mellúszóval, akitől válaszokat vár.

„Kérdéseket szeretnék feltenni Daninak, aki ugyan már nagyon sokat tett le az asztalra, de a 2015-ös világbajnoki bronzérme, valamint a rövidpályás Európa-bajnokságon megszerzett ezüstérme óta jelentősnek számító produkcióval nem szolgált. Nagyon bízom abban, hogy meggyőző válaszokat kapok, mert egy jó Gyurtára továbbra is nagy szüksége van a magyar úszósportnak” – nyilatkozott Sós Csaba.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!