Bangóné: „Bence! Te egy igazi seggfej vagy!” –

Rétvári Bence // kép: Népszava

Elgurult a gyógyszer – „Rétvári Bence szerint olyan lenne beengedni pár ezer menekültet, mint odaadni a bukszát az asszonynak” – szól a 444 cikke, ami rendesen kiverte a biztosítékot jóérzésű honfitársainknál.

Rétvári Bence KDNP-s államtitkár egy tavalyi mezőtúri Soros-fórumon arról beszélt, hogy nem történhet meg az, hogy pár ezer menekültet befogadjon az ország, mert ha ebben egyszer engedünk, akkor nincs visszaút. Vagy igen, vagy nem.

Rétvári szinte szótagolva magyarázta el a kétbites hallgatóságnak, hogy mi a pálya. Lassan, hogy mindenki megértse…

Hogy pontosan idézzük:

„ha egyszer a férfi a bukszát átengedi az asszonynak, hogy ő költi, nem lehet visszakapni.”

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó nem hagyta szó nélkül az államtitkár faragatlanságát. A Facebookon tette közzé rövid, ám velős véleményét a kirohanással kapcsolatban – megkérdőjelezve több kormánypárti politikus mentálhigiénés állapotát. Találó!

„A NAP Híre:” Rétvári szerint olyan lenne beengedni pár ezer menekültet, mint ha egyszer a férfi a bukszát átengedi az asszonynak, hogy ő költi, nem lehet visszakapni! „

Komolyan, néha úgy érzem, hogy nincs egy ép elméjű ember sem a kormány tagjai között! 

Olyan jó lenne tudni, hogy a saját feleségét, édesanyját is egy semmirekellő, haszontalan, költekező nőszemélynek tartja? Vajon ők tudnak erről? 
Én látatlanban, ismeretlenül is szeretném őket megvédeni! Bence! Te egy igazi seggfej vagy! Én kérek minden asszonytársamtól bocsánatot Rétvári helyett is, ezért a kijelentéséért! BOCSÁNAT!”

via 444

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!