Durva: távoltartási végzést akarnak kérni Orbán ellen

Kép forrása: Reuters

A menekültekkel kapcsolatos ügyekre több pénzt költöttünk, mint a legtöbb uniós tagállam, csak mi nem a segítésükre, hanem arra, hogy propagáljuk: nem akarunk pénzt költeni rájuk. Értjük, ugye? Pénzt költünk, hogy elmondjuk, nem akarunk pénzt költeni. Harangozó Tamás MSZP-s képviselő többek között erre hívta fel figyelmet sajtólevelében.

„Kriza Ákos valószínűleg még nem kapta meg a Fidesz pártközpontjából a „migráns-sorvezető” szövegét, amely szerint a menekültek 90%-a már elhagyta hazánkat. Így fordulhatott elő, hogy véletlenül beismerte, hogy a titokban befogadott 1300 menekült Magyarországon talált új otthonra” – véli Harangozó.

A képviselő hozzáteszi: a Fidesz nagyon sok válasszal tartozik a magyaroknak a menekültekkel kapcsolatban az után, hogy több tízmilliárdért folytatnak 3 éve gyűlöletkampányt a befogadásuk ellen.

Az már egyre világosabb, hogy Magyarországon a migráció főszervezői, és haszonélvezői Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Rogán Antal. A választóikat becsapva ők fogadtak be 1300 menekültet titokban és telepítettek le 20 ezer gazdasági bevándorlót.

Orbánékat kellene a minisztériumok és a közpénzek 8 kilométeres körzetétől távol tartani.

Áprilisban kézbesíteni fogjuk a nép által beikszelt távoltartási végzést. Stop, Orbán!” – zárja le levelét az MSZP-s képviselő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!