Alonso egy 22 éves olasz énekesnő múzsája lett

Francesca Michielin az olasz X-faktor ötödik szériájában futott be, második helyezett lett a 66. San Remo-i dalfesztiválon, nemrég pedig 2640 címen megjelent az új albuma, mely Forma–1-es szempontból is tartogat egy különlegességet: a rajta szereplő 13-as dalt a királykategória kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso ihlette.

„Szeretem a zenét, nagy szenvedélyem a Forma–1, és rajongok Fernando Alonsóért, akit bajnokként, de férfiként is nagyon tisztelek, mert nagyon karizmatikus” – nyilatkozta az énekesnő a Motorsportnak „F1-es” dala kapcsán.

Elmondása szerint már a ferraris korszaka előtt Alonso szurkolója volt, a Forma–1 iránti szenvedélye pedig még korábbra tehető, és mondhatni családi vonás. „Apám nagy rajongó, és ellátogatott versenyre Silverstone-ba, Monacóba, de Estorilba is, amikor Portugáliában még volt verseny. Magával vitte a bátyámat is, én pedig néztem a tévében a futamokat, ami egy családi szokássá vált. Vasárnaponként mindig F1-et néztünk, előbb ettünk, aztán közösen néztük a versenyt” – mesélte Michielin.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!