Bokros Lajos páros lábbal szállt bele Gyurcsányékba

Bokros Lajos a Facebook-on tette közzé nem tetszését, hogy a DK nem kíván vele szövetséget kötni a választásokra. Több dolog miatt sem értjük a valamikori pénzügyminiszter és EP képviselő felháborodását.

Egyrészt, lehet, hogy igaza van, és Gyurcsány hitegette, de egyenlőre úgy tűnik, hogy a Modern Magyarországért Mozgalom párt egyedül belőle áll, és nem sikerült áttörnie azt a küszöböt, ahol mérhető lenne a társadalmi támogatottsága. Ebből a szempontból úgy tűnik, hogy az ő parlamenti helyéről szól a dolog, az emberek nem mentek tiltakozni az utcára, hogy mi ez a disznóság.

Másrészt, posztjában azt rója fel a baloldali vezetőknek, hogy állandóan baloldali programról és baloldali szövetségről beszélnek. Mi másról is kellene nekik? Arról, ami hitük szerint ki tudja vezetni az országot a társadalmi és erkölcsi válságból. Ha ebbe nem tartozik bele Bokros úr neo-liberális világképe, akkor nem megsértődni kell, hanem társadalmi támogatottságot szerezni neki.

Gyurcsányról mindig tudtuk, hogy pragmatikus politikus. Most, hogy szakított a MOMA-val, az Együttel tárgyal, nekik legalább van 1%-uk.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!