Jolie féltékenységi bunkódíjat kapott a Golden Globe-on

Jennifer Aniston, Brad Pitt hajdani barátnője díjátadóként jelent meg a vasárnap hajnali gála színpadon, azonban beszéde alatt egyvalaki látványosan kifejezte a nemtetszését – természetesen nem más, mint Angelina, aki véletlenül sem nézett a pódium felé, és provokatív testbeszéddel adott formát a z ellenszenvének.

Melanie Griffith lánya, Dakota Johnson, akit A szürke ötven árnyalata című filmből és annak folytatásából ismerhetnek a rajongók, nem is bírta megállni, hogy ne figyelje Angelina duzzogását – és persze ez a netezőknek is feltűnt.

„Dakota Johnson reakciója annyira emberi: mind így figyeltük, mit szól majd Angelina a színpadon álló Jenniferhez”, „Azért, ha már elszedtem valaki férjét, lenne bennem annyi méltóság, hogy nem vágok pofákat, mikor az említett nő beszédet mond. Óriási bunkóság!”, „Angelina hiába forgatja a szemeit…visszacsapott a karma – most ő van egyedül, Jen pedig boldog házasságban él egy dögös pasival. Király vagy Jen, ne foglalkozz a múlttal!” – írták a Twitteren.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!