Itt a bizonyíték! A választások után megszűnik a független igazságszolgáltatás!

Minden jogrendszer alapja, az ártatlanság vélelme. Addig a pontig, amíg egy bíróság jogerősen ki nem mondja valakiről, hogy bűnt követett el, addig ártatlannak minősül. A jogállamokban Montesquieu óta három, egymástól független hatalmi ág közül (törvényhozás, végrehajtó hatalom, igazságszolgáltatás) az igazságszolgáltatás az, amely kimondhatja valakiről a bűnösséget.

Magyarországon ezek a 17. század óta, a demokráciákban érvényes írott szabályok a Fideszt egyáltalán nem zavarják. Tisztán és világosan látszik, hogy csak az az egy igazság létezik, amit Orbán-Habony-Rogán trió kitalál, minden más vagy Brüsszel vagy Soros ármánykodása. Értjük mi, mindenki hülye rajtuk kívül, lehet az egyetemi professzor jogász, közgazdász, szociológus vagy bárki.

Többször történt már meg, hogy jogerős bírósági ítéleteket kritizáltak kormánypárti parlamenti képviselők, ha éppen nem az ő kényük-kedvük szerint született a döntés. Ennél sokkal tovább mentek, amikor Czeglédy Csaba ügyében parlamenti határozatba foglalták, hogy ő és társai tudatosan megkárosítottak embereket. A nyomozás még tart, ítélet nincs, de a parlament (a hatalmi ágak közül a törvényhozó) már kimondta azt, amihez semmi köze, ítéletet hirdetett.

De nem adják fel, tovább folytatják a bíróságok befolyásolását és nyomás alá helyezését. A hvg.hu figyelt fel arra, hogy a kormány hivatalos Facebook oldalán Ahmed H.-t terroristának bélyegzik, jogerős ítélet nélkül, és természetesen Brüsszel és Soros gyakorolnak nyomást a magyar igazságszolgáltatásra.

Ha valakinek van kétsége afelől, hogy egy tavaszi Fidesz győzelem után melyik terület lesz az, amit felszántanak, akkor el kell oszlatnunk a kétségeket, a független igazságszolgáltatás lesz az, ami meg fog szűnni Magyarországon.

Itt a teljes Facebook poszt:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!