Deutsch Tamás megint leverte a taplóságlécet – még tőle is durva bejegyzést tett közzé

forrás: nol.hu

#JesuisCatherineDeneuve, azaz Catherine Deneuve vagyok, írta ki Deutsch Tamás a Facebookra, miután megosztotta a legendás francia színésznő és több száz más híresség által aláírt, Le Monde-ban közölt nyílt levélről beszámoló cikket.

A levélben többek között az olvasható, hogy a férfiakat vágóhídra küldik ahelyett, hogy a nőket segítenék abban, hogy önállóbbak legyenek, a szexuális szabadság ellenségeit segíti.

A levélben az is olvasható, „megvédjük a férfiak jogát a nők ostromlására, mert ez a szexuális szabadság elengedhetetlen része”, és „nőként nem találjuk helyünket ebben a feminizmusban, amely túlmutat a hatalom kihasználásának leleplezésén, és táplálja a férfiakkal és a szexualitással szembeni gyűlöletet”.

Számítani lehetett rá, hogy a Fideszből valamelyik okos meg fog szólalni, hogy hisztinek, liberális huncutságnak titulálja a bántalmazottakért folytatott kampányt. Deutsch Tamás biztosan jobban tudja, hogy nem is volt az lényegében zaklatás, és amúgy is, minek kell állandóan csinálni a fesztivált?

Reméljük, a rokonai soha nem fogják megélni az erőszakos közeledés hóbortját…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!