Elkezdődött: A tüntető diákok a kormány célkeresztjébe kerültek

FÓRUM A GÖMB AULÁBAN, 2012. DECEMBER 10-ÉN (FORRÁS: HALLGATÓI HÁLÓZAT/FACEBOOK)

Gyomorforgató lépésre szánta el magát a kormánymédia színe-java. A január 19-én tüntető diákok – meg a fiatalok úgy általában – puszta létezésükkel olyan elemi fulladásos-hányásrohamot gerjesztenek a választási kampányra készülődő Fidesznek, hogy azok éppen csak nem állítják ki bosszúból Németh Szilárdot a tüntetésre egy kőbunkóval a kezében, hogy lomha lendítései közben lesorosozza őket. De ami késik az nem múlik, ugye.

A diákok az elnyomó, értelmetlen oktatási rendszer ellen tiltakoznak, mert megunták, hogy semmibe veszi őket a Fidesz ún. „oktatáspolitikája”, az órán nem tanulnak semmit, nincs lehetőség párbeszédre a döntéshozókkal, és összességében a magyar iskola egy kalap szar.

A diákok is szembesülnek ugyanazokkal a problémákkal, mint mi, akik már az iskola falain kívül töltjük életünket. Ugyanazokkal a cinikus, aljas, rosszindulatú, uszító módszerekkel találkoznak, mint amikkel mi találkozunk az életben. De van egy fontos különbség.

A diákok megunták,hogy a mi életünket éljék.

Ezért kimennek az utcára, nem úgy mint mi.

A nyomtatott szöveget meglepően jól olvasó fideszesek kedvenc napilapja (nem, nem a Buci Maci) a leánykori nevén Hungérien Tájmsz, azaz Magyar Idők rögtön beleszállt a diákokba.

A Magyar Narancson olvashatjuk: „Azt sem tudjuk, hogy aki délelőtt mégis elmegy iskolába, azt szívesen látják-e a tüntetők…” – szól a Magyar Idők online jegyzete, amely nem érti az összefüggést „a délelőtti iskolakerülés és a délutáni tünti között”.

Jelen cikkükben azt próbálják sugallni, hogy a diákok csak iskolakerülésből és a balhé kedvéért tüntetnek, a jelszavakat pedig a Facebookon előre bemagolják, mert amúgy szarnak az egészre. Persze egy kis „liberálisozás” azért befigyelt itt is. A tüntetők meg készülhetnek lelkileg a szemétkedésre, meg az uszításra, ami még csak ezután vár rájuk.

A ma középiskolába járók már 2000 után születtek, de úgy érzem nem kell sokat várni arra, hogy az első fideszes akciónyugdíjas lekommunistázza a srácokat.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!