Lemondásra szólították fel a minisztert – Kósa Lajosnak bűnhődnie kell a disznóságaiért

Megnéztük a közpénzből hízó Kósa-disznókat

Mátészalkán veszi üldözőbe a Kósa-család a felcsúti Mészáros-családot. Állami pénz, fideszes családi vállalkozás, korrupt fejesek, ez a Fidesz-féle családtámogatási rendszer.

Felháborító, ha az ügy részleteit nézzük, hány fideszes kézen keresztül jutottunk el oda, hogy Kósa Lajos miniszter családja egy hitelképes, majd százmilliós állami támogatást is élvező sertéstelep tulajdonosa lett, ráadásul az egész ügyletet egy Mészáros-bank fedezi. A miniszter szerint ez magánügy. Az MSZP szerint, ahol közpénz van, az közügy. Ott nincs helye alkotmányos költségeknek!

Az ügyben közbenjáró Fidesz-közeli ügyvéd – aki hitelt intézett a telepre – szintén jól járt Kósa Lajos nyugdíjas szövetkezeti törvényével. Létezhet, hogy ukrán nyugdíjasok szövetkezetbe tömörülve fogják gondozni a Kósa-farmot?

Kósa Lajos minisztériumát még tárca nélkül is átjárja a korrupció. Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségének tagja felszólítja Kósáékat, hogy azonnali hatállyal és az utolsó forintig fizesse vissza a közpénzen nyert támogatásokat és mondjon le miniszteri kinevezéséről!

Gurmai ígéretet tett rá, hogy az MSZP minden disznóságot meg fog torolni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!