Pofán köpte magát a Fidesz: súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják Orbán legnagyobb kegyeltjét

Nekem úgy tűnik, hogy a NER egy olyan klub, ahová a belépő a büntetett előélet. Egymás után buknak ki a bűnügyek, nap mint nap derül ki egy fideszesről vagy úgymond Fidesz-közeli személyről, hogy a múltja sáros. Nem kicsit. Nagyon.

Annyi ilyen sztori van, hogy ezzel az erővel a Váci fegyház is alapíthatna egy Fidesz-alapszervezetet. Ész megáll.

DNAND20170324011 focuspoint 926x504
Lénárd András, a Csíki Sör Manufaktúrát üzemeltető Lixid Project vezetője és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter sörrel koccint az Igazi Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörfőzdében 2017. március 24-én
Fotó: Veres Nándor / MTI

A Magyar Nemzet információi szerint a NER emblematikus söre – amit még Lázár János is hajlandó meginni – is egy ilyen sáros múltú zavaros izé. A lap kiderítette, hogy Lénárd Andrást az ipari technológiával előállított „kézműves” Tiltott Csíki Sör márkanév kitalálóját embercsempészet gyanújával tartóztatták le az Egyesült Államokban még 2001-ben.

Lénárd három külföldi nőt próbált bejuttatni Kanadából a zöldhatáron át az USÁ-ba.

A nők állampolgársága nem derült ki az iratokból, de nevük alapján magyarok lehettek.

Az Erdélyi Átlátszó meg is találta egyiküket, aki állítólag már Pécsen él. A nő elmondása szerint egy sztriptízbárban táncoltak volna, de mivel nem kaptak amerikai vízumot, Kanadába utaztak, ott találkoztak Lénárddal, aki bevállalta, hogy átviszi őket a határon. A többi pedig már büntetőügy.

Megkeresték Lénárdot, aki nem is tagadta a történteket. Annyit azonban hozzátett – nem szívesen emlékszik vissza az „évtizedekkel korábbi” esetre.

Lénárd azóta sem volt az Egyesült Államokban, mert miután menyasszonya kifizette érte az 50 ezer dolláros óvadékot, ő megköszönte a részvételt és a lehetőséget, majd usgyi, férfiasan elhagyta az országot. Bár a bíróság beidézte, A NER-ikon távol maradt. A periratokban nincs nyoma annak, hogy a bíróság visszavonta volna a letartóztatási parancsot.

No, kérem. Erről beszélek. Miért van az, hogy a tűzhöz közel ülő figurákról előbb-utóbb kiderül valami turpisság? A nagy keresztény-konzervatív bullshitet meg valahogy mindig arcon veri egy péklapáttal a pitiáner, kisstílű de mégis bűnös valóság.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!