Kisfiúkkal fajtalankodott a fideszes szörnyeteg

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ebben a cikkünkben egy meglehetősen gyomorforgató történetet élesztünk újjá, hisz írásunk arról a Malinek Árpádról szól, akit többek közt pedofília miatt kapcsolták le. Bár a történet meglehetősen felkavaró, úgy gondoljuk épp ezért nem szabad hagyni, hogy elfelejtsék az emberek.

Kunszentmiklós volt fideszes képviselője undorító, aljas dolgot tett. A fideszes szörnyeteget sorköteles fiatalok orális zaklatásával vádolták meg, majd 14 éven aluli kisfiúk megrontása miatt tartóztatták le és állították bíróság elé. De a sztori nem így kezdődött.

Malinák Árpádot az ügyészség először azzal vádolta, hogy Kiskunsági Ifjúsági és Kulturális Egyesület elnökeként felajánlotta a szervezethez jelentkező polgári szolgálatos fiataloknak, hogy amennyiben nem tartanak igényt a nekik járó pénzre, akkor nem kell tényleges munkát végezniük. Az ügyészség szerint Malinák eközben a helyi munkaügyi központtól felvette a polgári szolgálatos fiatalok után járó összeget. Ezután Malinák ügyvédje fellebbezett, a képviselő pedig szabadlábra került, bár már előtte is több dolog miatt állt már bírák előtt, méghozzá magánokirat-hamisítás, rágalmazás és sajtórendészeti vétség miatt szabtak ki vele szemben próbaidőt..Érthetetlen, hogy ezek után hogy az istenbe engedhették el, de úgy tűnik ilyen a Fidesz-módi…

Eztán robbant a pedofil-bomba. A képviselőt újra őrizetbe vette a rendőrség, a gyanú szerint ugyanis Malinák a Kiskunsági Ifjúsági és Kulturális Egyesület székházában megismerkedett három tizenhárom éves fiúval, akiket felcsalt lakására azzal az indokkal, hogy teljes jogú tagságot biztosít nekik az egyesületben. Otthonában azonban pornográf filmeket vetített a fiúknak, majd ezt követően fajtalankodott velük.

Most pedig kapaszkodjunk meg: ezek után még védték ezt a pedofil, csaló bűnözőt. Hiába a sorozatos rendőrségi ügyek, bírósági ítéletek, ennek ellenére olyan elképzelések voltak, hogy Malinák összeesküvés áldozata lett. A polgármester például a nyomozás végéig nem volt hajlandó felfüggeszteni Malinák mandátumát.

Első fokon, nem jogerősen két év három hónap börtönre ítélte a bíróság Malinákot, aki volt olyan pofátlan, hogy ezek után még előzetes letartóztatása alatt tette le a képviselői esküt. Mikor előzetes fogva tartását meghosszabbította a bíróság, Malináknak ez nem tetszett. Haza akart menni, de mivel az óvadékot nem tudta kifizetni, ezért a képviselő-testülettől kért segítséget. A börtönből levelet írt a polgármesternek, amelyben kérte, hogy a testület ajánljon fel egymillió forintot a részére, amit majd ígéri, hogy visszafizet. Ehhez azért lássuk be, hogy igen vastag bőr kell. Szerencsére a testület egyhangúan utasította el az óvadék kifizetését.

Ilyen emberekkel van tele Magyarország kormánypártja…ezeket a mocskos dolgokat soha, de soha nem szabad nekik elfelejteni. Pedofilok, csalók, sikkasztók, garázdák, bűnözők. Ez a brigád vezeti szeretett hazánkat. Tegyünk érte, hogy végre eltakarodjanak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!