Lebukott a fideszes polgármester felesége – olyasmit tett, amitől téged is kiráz a hideg

Vajon hányan emlékeznek arra, mikor 2012-ben kiderült, hogy Szekó József volt mohácsi fideszes polgármester kedves felesége úgy veszi fel az ajándékba kapott pozíciókért a pénzt, hogy konkrétan nem tesz érte semmit.

Szekó Józsefné nem csak városfejlesztési osztályvezető-helyettes volt a városházán, de ráadásul papíron ő volt a Mohács-Hő Hőszolgáltató Kft. ügyvezetője, amiért havonta 470 ezer Forintot kapott. Azért írjuk úgy, hogy papíron, mert a bőséges fizetést persze jó fideszes módjára úgy zsebelte be, hogy be sem járt a munkahelyére dolgozni. Hisz a magyar kormánynál az a módi, hogy nulla erőfeszítéssel, nulla munkával tesszük zsebre a sok lét. Szekó Józsefné mégis csak a polgármester felesége volt, miért is kéne bejárnia elvégezni a feladatait…

A Pécsistopnak hála, annak idején az alábbihoz hasonló fantasztikus mondatok kerültek ki a mohácsi testületi üléskről, mint

“Szekó József javaslatot tesz Szekó Józsefné bérére”

Most pedig nézzünk még egy részletet egy akkori képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből. Úgy gondoljuk, a sorok magukért beszélnek, úgyhogy kommentárt ehhez nem fűzünk:

“A Mohács-Hő Hőszolgáltató Kft. ügyvezetőjének 2011. évi alapbére, prémiuma Szekó József ismerteti, hogy Szekó Józsefné ügyvezető bérét az előterjesztés szerinti 4,5%-kal javasolja emelni, a prémiumfeladatokat az előterjesztés szerint javasolja meghatározni. Kérdés, hozzászólás nincs, a Képviselő-testület 10 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett a következő határozatot hozza:

61/2011. (IV.29.)Kh. Szekó Józsefné, a Mohács-Hő Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójának 2011. évi alapbéréről és prémiumfeltételeiről Mohács Város Képviselő-testülete Szekó Józsefné, a Mohács-Hő Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójának 2011. évi alapbérét és prémiumfeltételeit az alábbiak szerint hagyja jóvá:

A Mohács-Hő Kft. ügyvezető igazgatójának 2011. évi alapbére 470.000 Ft/hó (4,5% emelés).

A 2011. évben maximálisan elérhető prémium összege az éves alapbér 50%-ában kerül meghatározásra…”

A polgármester feleségnek persze még ez sem volt elég, hisz ezek mellett még az osztályvezető-helyettesi fizetést is felvette a városházán.

Ha nem akarod elfelejteni, milyen bűnöket követtek el a fideszesek, kattints ide!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!