Orbán olyan levelet kapott egy szlovákiai magyartól, amit egy miniszterelnök sem akar olvasni

MTI Fotó: Marjai János

Mit is kívánhatna az ember év végére saját magának, ha történetesen éppen miniszterelnök? Egy remekbe szabott nyílt levelet! Szerencsére tucatnyi levél közül válogathatunk – hiszen küldik nekünk őket lelkesen – de szerkesztőségünk tetszését ezúttal mégis egy, a gondolkodo.eu oldalon talált írás nyerte el, amit most változtatások nélkül közlünk is a kedves olvasóval:

“Kedves Viktor, én határon túli, sőt, szlovákiai magyar vagyok.

Tudod mit, ahogy eddig sem, úgy most sem szavazok senkire Magyarországon, mert eleve nem tartom korrektnek ezt a dolgot.

Kedves Viktor, tudom, hogy itt, nálunk, Pozsonytól Kassáig és tovább, szinte már mindenkit megvettél kilóra, de tudod mit? Takarodj a zivataros picsába, a kedves NER-rendszereddel együtt! Ja, és képzeld, jobbikos sem vagyok, zsidó sem, gyíkevő sem, liberális sem, szocialista sem, gyurcsányista sem – nem, semmi sem vagyok, cupika.

Csak takarodjál már a vérbe, az élősködő férgeiddel együtt.

Tudod mit, Viktor? Egyike vagyok azoknak a szlovákiai magyaroknak, akik nyolcvankilencben és aztán egy nagyon rövid ideig még hittek neked.
Ja, és magyarigazolványom sincs, és tudod mit, BASZD MEG.
Kézcsókom édesanyádnak, te Minden Magyarok Megmentője.

Ja, és bocs, kedves Viktor, de nem kérek a hazug, horthystára hajazó, de még attól is szarabb, ún. mélymagyar kultúrádból – amit mindenhol sulykolsz a Kárpát-medencében, mint igazi, megmentő magyar kultúrát. Orbi, hánynom kell tőled és a te khm… értékrendedtől.

Sőt, már régóta gyanítom, hogy nem olvasol te egyáltalán semmit – a slepped által gyártott győzelemhíradókon kívül – persze, nincs időd, értem. Tudod, Viki, eccer, ha a pokolban találkozunk, akkor Mikszáth, Konrád sőt, Kosztolányi, sőt, Madách is egyszerre pofoz majd téged, és EP is- de majd jókat nevetünk, ugye.

Baszd meg a lázálmodat, amivel főképp az “anyaországiakat”
terrorizálod és szomorítod. Viki, te nem lehetsz Teleki Pál – és már most rosszabb vagy, mint Horthy, Rákosi és Kádár, szia.

Viktor, tudod mit, azért remélem, mindazért, amit itt művelsz, legalább Ottliktól és Petritől kapsz majd odaát egy kiadós verést, meg Weöres Sándortól, Nemes Nagy Ágnestől és Szabó Magdától külön.

Ha van Isten – ha nincs, akkor duplán.
Ja, és a te ún. szuverén harmadikutasságod – az bizony fasizmus, baba.

Üdv:gozo”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!