Kövér László azt hitte, megúszhatja, de vannak, akik mindenre emlékeznek

Idézzük fel azt a botrányos esetet, amikor kiderült, hogy Kövér László exsógornője az Állami Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-nál kapott „csak úgy” vezető pozíciót.

A cég szakmai igazgatója Kövér László házelnök exsógornője, Bakos Erika, akinek már korábban is volt köze a könyvekhe, hiszen résztulajdonosként tevékenykedett a Magyar Egyetemi Kiadó Kft.-nél. 2003-ban ők adták ki Orbán Viktor beszédeit könyvként.

Az Állami Könyvtárellátó Nonprofit Kft. közoktatási tankönyvellátóként a a többi tankönyvekkel foglalkozó vállalat megkerülésével egyeduralkodóként terjeszkedhetett el a tankönyvpiacon. A KELLO bonyolította a megrendelést, az iskoláknak történő kiszállítást és a vételárak bekebelezését. De természetesen a feladatuk ellátásában már voltak óriási bakik.

A Fidesz, mint egy pók, szinte már mindenre kivetette hálóját, ami országunk irányításában részt vesz s egyeduralkodóként, családtagok és haverok segítségével próbál mindent kizárólag a maga irányítása alá vonni. Ők helyzetbe jönnek, mi szívunk. Ez a Fidesz politikája. Mutassuk meg, hogy ebből többet nem kérünk! Közeleg az idő…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!