Így vélekedik a Fidesz a nőkről. Kell még valamit mondanunk?

Kép: Kunhalmi Ágnes Facebook

Mindenki érzékeli, milyen macsó „kultúra” a divat a Fideszben. Gyakran nem is veszik észre, hogy az amit mondanak és jópofának gondolnak, milyen alpári és bunkó beszólás. Ez jelzi a leginkább azt, hogy mit gondolnak a nőkről valójában.

Álljon itt az öt,  szerintünk legbunkóbb beszólás Fideszesektől:

  1. Lázár János Szél Bernadettnek, amikor az  az Országgyűlés azonnali kérdések órájában több témában is a Miniszterelnökséget vezető minisztertől kért választ kérdéseire. Lázár János a hotelszámláira vonatkozó kérdéstől láthatóan ideges lett, a következő válasznál pedig azt mondta: ,,vagy sok közös témánk van, vagy önnek mindenről én jutok az eszébe”.
  2. „Nőügyekkel nem foglalkozom” – mondta Orbán Viktor, amikor Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet visszahívták pozíciójából.
  3. Latorcai János a KDNP alelnöke a szocialista Kunhalmi Ágnesnek mondta az országgyűlés levezető elnöki posztjának betöltése közben:  „Kunhalmi képviselő asszony, árnyalhatja a szépségét a sok bekiabálás”. Természetesen frakciótársainak bekiabálásához semmilyen hozzáfűzni valója nem volt.
  4. „Attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos, attól hogy ön állít valamit, még nem következik az, hogy ön ért hozzá, hogy úgy vannak a dolgok” – mondta a mára már kegyvesztetté vált Illés Zoltán, aki akkor a környezetvédelmi államtitkári poszton volt. A lehengerlő és meggyőző válasz  Szél Bernadettnek szólt, még 2013-ban.
  5. A fideszes Boldog István a költségvetési bizottság ülésén a mentősök béremelési javaslatára csak annyit reagált a szomszédjának: „Szabó Tímea, a kurva anyád!” A bizottság elnöke, Mesterházy Attila azonnal jegyzőkönyvbe is vetette az esetet.

[poll id=”18″]

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!