Orbán karácsonyi köszöntése mindent alulmúl. Három szóval intézett el minket

Orbán Viktor miniszterelnök, a nép nagy vezére ezúttal olyan karácsonyi üdvözletet posztolt a Facebook oldalán, amit órákkal később sem tudtunk felfogni. A cinizmus netovábbja, hogy arra nem méltatta az ország lakosságát, hogy egy valamire való üdvözletet összehordjon néhány dakota közmondással.

December 23-án még arról értekezett, hogy meg kell védeni a keresztény kultúrát.!? És hogy Magyarország büszke keresztény nemzet. Amivel speciel magunk is egyetértünk. Majd az ország és vallásmentő kereszteslovag az alábbi képen látható üzenettel intézte el a Nemzetnek szánt ünnepi köszöntőjét:

Azt el nem tudjuk képzelni, hogy kik és miért osztották ezt meg pontosan 217-en, de reméljük, hogy lelkileg feltöltekezve a keresztény kultúra által áthatva és a vezérbe vetett hittől ittasan tették mindezt.

Példaképpen Beata Szydło Lengyel miniszterelnök csodaszép videóüzenetet posztolt, Angela Merkel, egy saját kézzel írt jókívánságot tett közzé, Mihai Tudose Román kormányfő pedig valóban keresztényi gondolatokkal kívánt boldog karácsonyt.

Nekünk ennyi jutott a most éppen a kultúránkat védő hiperkeresztény, liberális, konzervatív, jobb-baloldali, illiberális, csuhások térdre imához Viktortól: Boldog Karácsonyt mindenkinek! Köszönjük!

 


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

3 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Nem szabad elfelejteni, hogy ő nem csupán közönséges miniszerelnök, hanem a nemzet hadvezére, hiszen ő mondta karácsony előtt közvetlenül, hogy háború van és ezt tudomásul kell venni, muszáj győznünk! Nem szabad háború alatt elérzékenyülni és puhának lenni, harcolni kell és javainkat a háború szentséges oltárán feláldozni a fideszes katonák szükségleteire.

Hozzászólás