5 sminkbaki, ami viccnek is rossz

Az egyediségnek rengeteg formája értékelhető, azonban vannak olyanok, akik ezt túl szabadon értelmezik, és az esztétikától nagyon óvják arcukat sminkelés közben. Pedig nem bánt.

Ha azt gondolnánk, hogy ilyen nincs, nem létezik, az a rossz hír, hogy de. Mindenki legalább egyszer életében látott, az utcán vagy fotón, olyan rossz alapozást vagy félresikerült szemöldököt, amiről nem hitte el, hogy viselője tényleg így ki mer menni az utcára. Úgy lehet ez, mint a szolizás, sokukat már egy afrikai törzs is befogadná, de ők még fehérnek látják magukat. Valahogy ez lehet a nyitja a túlzott alapozásnak is, tényleg nincs már ott egy pattanás sem, elég!

Es preocupante ???????????? #makeupfail #makeupquote #makeuplover #Pettymakeup #OMG #l4l #f4l #badmakeup

A photo posted by Professional Makeup Artist???? (@pettymakeup) on

Ez a gyöngyszem is szintén Instagramról érkezett, nehéz rájönni, hogy hol csúszott meg a sminkelési projekt. A kép posztolója, arra hívja fel a figyelmet, hogy ne válasszunk olcsón dolgozó szakembert, mert ez lesz az eredménye. Azért mi sok boldogságot és sminklemosót kívánunk!

A füstös szem új értelmezést nyert, akár át is nevezhetjük kormos szemekre, és azzal is ismét egyetérthetünk, hogy a kevesebb, néha több.

???????????? ???? #MakeupFail

A photo posted by Dani (@danistpierre78) on

Van az, hogy a sztárok sminkese is szabadságra megy, és ők maguk veszik kézbe az ecsetet egy sötét szobában. Másra nem tudunk gondolni Angelina Jolie félresikerült alapozása láttán.

#makeupfail

A photo posted by @make_upfail on

A tusvonal meghúzására számtalan praktika van, mert tényleg nem egyszerű dolog, főleg, ha az ember nem rutinos a sminkelésben. Ilyen „szépségek” születhetnek abból, ha valaki csak úgy nekiesik.

I am sooooo good at wings. #makeupfail #toomuchcoffee #fuckit

A photo posted by Meredith Pink (@mpink14) on

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!