Elfajult a vita ezért összeverte szomszédját a fideszes

Orvvadászat, lopás, bérgyilkosság, testi sértés… elképesztően hosszú a fideszesek bűnlajstroma. Most egy újabb régi, de mocskos ügyet fogunk feleleveníteni.

Ez a történet Fodor Márkról, a keszthelyi önkormányzat volt külsős bizottsági tagjáról, a megyei közgyűlés fideszes képviselőjéről, aki 2012-ben nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott.

A politikus vonyarcvashegyi telekszomszédjával került összetűzésbe egy ingatlanjogi vita miatt. A gyanútlan szomszéd a konfliktus elsimítása érdekében jóhiszeműen megbeszélést kezdeményezett, a vita azonban elfajult. Fodor úgy megverte a békülni akaró férfit, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A feljelentést azonnal megtette a helyi rendőrségen, a nyomozást elfogultság miatt a zalaegerszegi kapitányság vette át, nehogy sikerüljön kibulizni a fideszesnek egy számára kedvező ítéletet.

Bár 2012 januárjában az ügyben megtörtént a szembesítés, ám a rendőrség semmilyen tájékoztatást nem adott az érintettek személyiségi jogaira hivatkozva.

fodor mark
Fodor Márk // kép: monitormagazin.hu

Fodor egyébként a szokásos módon lett félre téve egy kis időre, majd mikor elcsitultak a viharfellegek újra előmerészkedett. A képviselő most a Zala megyei közgyűlés fideszes tagja, és a megyei Térségfejlesztési Bizottság elnöke is egyben.

Szerintünk az ilyen politikusokat nem védeni kéne, hanem közhírré kiáltani a mocskos kis húzásaikat, hisz minden állampolgárnak tudnia kell arról, kik képviselik őket hazánkban…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!