Itt a politika legalja. A Fidelitas gyomorforgató akciót szervezett. Gusztustalan….

Undorító nyilatkozatot tett Beke Zoltán, a Fidelitas dél-dunántúli regionális igazgatója. A kormánypárt ifjúsági szervezete szombaton részt vett azon az ételosztáson, amelyet a pécsi városvezetés által száműzetésre ítélt az Emberség Erejével Alapítvány (EEA) által létrehozott Élmény Tár Tanoda tartott ma a Gyárvárosban. -írja a 168 óra.
 –
A fidelitasosok bejglivel érkeztek, amit nyilvánvalóan desszertnek szántak az Élménytár Tanoda 200 babgulyásához. Gesztusuk elsőre meghatónak tűnt, az Emberség Erejével a Facebook-oldalán „Győzött a szeretet ereje!” felkiáltással köszönte meg a hozzájárulást, nem sokkal később viszont kiderült, hogy segítő szándékról szó sincs, a Fidelitas politikai okokból ment el az ételosztásra. Egy, a Pécs Ma portálon megjelent propagandaízű cikkben Beke Zoltán ugyanis azt állítja, hogy a Fidelitas-logókkal tűzdelt bejgli kiosztással az emberek figyelmét akarták felhívni arra, hogy
 –
Soros György migránspárti szervezete” egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolja a rászorulókat. – Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el az ételt, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt az ebédet, ezt a gulyást, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől, Soros György szervezetétől. Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat vagy szavazzák meg azt, hogy Magyarországon betelepíthessék korlát nélkül a bevándorlókat”
 –
A 168 órában megjelent anyaghoz hozzá sem tudok szólni. Egész egyszerűen elképesztő. Komolyan mondom olyan szinten felhúztam magam ezen az őrültségen,hogy le ki kellett kapcsolnom a számítógépet és kimennem levegőzni. Mit képzelnek ezek a taknyos szarháziak? Hova tették azt a csöpp eszüket, ami még megvolt azelőtt, hogy beléptek a Fidelitasba? Mit szólnak ehhez a szüleik, a keresztény barátaik?
Totális elmebetegség amit csináltok srácok! Szerintem igyatok egy sört együtt és beszéljétek meg, hogy mi van a csajaitokkal, pasijaitokkal meg a suliban és hagyjátok ezt abba. Ez ugyanis a politika legalja. Ne legyetek eszközei egy végképp megzakkant idióta fantazmagóriájának!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!