A saját fegyverével állítja falhoz a Fideszt az uniós képviselő

Közösségi konzultációval írná össze a magyarok sérelmeit a szocialisták hiperaktív uniós képviselője.

Újhelyi István egy váratlan ötlettel akarja megszégyeníteni az Orbán-kormány pávatáncban leizzadt kettős beszédét, amivel Brüsszelben gyáván hazudnak besimulást, míg itthon háborúba hívják a magyarokat az Unió ellen.

Közösségi konzultációval alakítaná s egészítené ki az Európai Parlament Magyarországról szóló jelentését a testület szocialista képviselője. Újhelyi István a Klubrádiónak azt nyilatkozta, hogy ezt a lehetőséget online kívánja elindítani és több ezer véleményre számít.

Mindebben az elmúlt évek politikájáról kéri ki a magyar társadalom véleményét. A tervei szerint az itt összegyűjtött véleményeket át kívánja adni a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő képviselőnek.

A cserbenhagyott trafikosok, az egészségügyben elképesztő körülmények között teljesítők, a külföldre menekült százezrek, a tetszhalálba kergetett oktatásban tanítani kényszerülő pedagógusok, a külföldre menekülni kényszerült százezrek, a vállalkozók tízezrei, akik elől elvették az érvényesülés utolsó lehetőségét is a fideszes oligarchák – ők mind meg tudják írni a saját élettörténetüket és sorsukat.

„Ezeket összegyűjtjük egy csokorba és át fogjuk adni az európai parlamenti képviselőknek. S nincs kétségem afelől, hogy a kormány a saját csapdájába sétálva azt fogja tenni, amit a múlt héten Szijjártó külügyminiszter úr, s a magyaroknak azt fogja hazudni, hogy csupán a soros-tervnek megfelelően támadja az Európai Unió Magyarországot támadja a migráció miatt.

Az Európai Parlamentben pedig azt fogja hazudni, hogy Magyarországon minden szép és jó és sosem volt ilyen paradicsomi állapot a magyar társadalomban – amivel köszönő viszonyban sem lesz a közösségi konzultáció végeredménye…” – nyilatkozta tervéről Újhelyi.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!