A rendőrség is felháborodott a kollégái túlkapásán: egy 11 éves kislányt vertek bilincsbe

Vizsgálatot indít egy kedden közzétett megrázó videó ügyében a michigani rendőrség. A felvételen a tisztek egy tizenegy éves kislányt bilincselnek meg a gyerek könyörgése és sikoltozása ellenére. Mint kiderült, rossz háznál keresték egy késelés gyanúsítottját.

„Felfordul a gyomrom a tizenegy éves lány megbilincseléséről készült felvételtől” – nyilatkozta kedden David Rahinsky, a michingani rendőrfőnök a videó nyilvánosságra hozatala után összehívott sajtótájékoztatón.

A december 6-i incidens egy környékbeli késes támadással kezdődött. A tisztek a gyanúsítottat keresték, és a tizenegy éves lány családjának otthonánál kötöttek ki. Úgy ítélték meg, hogy a késelő nő a környéken bujdoshat késével felfegyverkezve, ezért ahogy meglátták a gyereket, nem engedték el, hanem anyja és nagynénje előtt megbilincselték.

A felvételen hallható, ahogy az egyik rendőr azt mondja a gyereknek, hogy “Rendben vagy, nem mész börtönbe vagy ilyenek”. Mindeközben a gyerek visítva könyörög, anyja pedig a háttérben sikoltozik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!