Orbán a maradék eszét is elvesztette: ma hajnalban háborút helyezett kilátásba

Forrás: MTI - Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor miniszterelnök péntek kora hajnalban, összegezve a csúcstalálkozó első napjának eredményeit. A kormányfő már teljesen elveszítette a józan eszét. Olyan mondatok hagyták el a száját, ami Erdogantól is sok lenne.

Szó szerint idézzük a szavait:

„Kézitusa volt, afféle politikai kézitusa. A jó hír, hogy egyetértettünk a migráció úgynevezett külső kérdéseiben: határvédelem és a migránsok megállítása a határon kívül. A rosszabb hír az, hogy továbbra sem értünk egyet a betelepítések és a bevándorlás kérdésében. Továbbra is sokan vannak – nagyok és erősek – azok, akik nem megállítani akarják a migrációt, hanem be akarják hozni a migránsokat Európába, és utána pedig kötelező erővel szét akarják osztani. Így Magyarországra is akarnak betelepíteni idegeneket, migránsokat, dacára annak, hogy mi ezt egyáltalán nem akarjuk”

Orbán Viktor a videóban úgy fogalmazott, hogy „a közép-európaiak jól harcoltak, a lengyelek, a csehek, a szlovákok a szlovénok és mi is”. A legdurvább rész most következik:

„A hadállásokat meg tudtuk őrizni, de az ellenfeleinket nem tudtuk meggyőzni. A vita nem fejeződött be, a bíró a vitát felfüggesztette. Most néhány hét szünet következik. Márciusban újra találkozunk, és folytatódik a küzdelem a bevándorlás kérdése körül” – mondta Orbán Viktor.
Harcállások, küzdelem, csaták. Mindenféleképpen háború. Ez A Fidesz üzenete a XXI. század Magyarországának. A legszomorúbb, hogy ezeket a tébolyult hülyeségeket még mindig nagyon sokan elhiszik neki.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!