Havas kiviharzott a stúdióból, mert egy csokipéniszt akartak vele elnyalatni + videó

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt.

Havas Szarik bele

Havas az Indexnek azt mondta: szerinte ezt a történetet Ómolnár Miklós, az egykori bulvárpápa találta ki annak idején a Story magazinban, most pedig a Ripostban szedte elő. A Blikknek ezt azzal egészítette ki, hogy „szarik bele”, amit Baukó Éva mond, nem foglalkozik annyit az egésszel, hogy perre vigye. Ezután a Jobbik-közeli N1TV-nek is nyilatkozott, itt már azt állította, hogy Baukó soha nem is volt az asszisztense, csak futólag ismeri, mert a nő apjával vagy nagyapjával baráti viszonyt ápolt.

Havas kiviharzott a studióból

Az internet az nem felejt. Találtunk egy korábbi videót az Activity című műsor egy korábbi felvételértől. A forgatás botrányba fulladt mert Havasnak, Fekete Pákó javaslatársa egy csokipéniszt kellett volna elfogyasztania, mint a vesztes csapat tagja.

Ezen az újságíró teljesen kibukott elküldött mindenkit a picsába és kiviharzott a forgatás helyszínéről. Nézze meg a videót és döntse el, hogy így viselkedik-e egy sexuális ragadozó.

A jelenet 3:50-kor veszi kezdetét

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!