“Szaros szívlapáttal pofán verni az agyhalott polgármestert..” – kifakadt a szakszervezeti vezető

Komjáthi Imre bejegyzése talán az egyik legjobb reakció a gyermekeket térdepeltető polgármester akciójára. Szó szerint idézzük a szakszervezeti vezetőt.

“Vigyázat!

Felhívjuk a Vas megyei Csepreg felé közlekedők figyelmét, hogy nagy ívben kerüljék el a kisvárost!

Valami különleges kórokozó terjedhet a levegőben, ami jelentős mértékben gátolja, illetve módosítja az agy „józanparasztiésszel” átgondolt döntéseiért felelős területét.
A kórokozó 2016 szeptembere óta szedi áldozatait Csepregen.

Első megjelenési formája abban teljesedett ki, hogy a kisváros lakosságának közel felét megfertőzve az időközi választáson újra polgármesterré választották Vlasich Krisztián Fideszes politikust, akit ezt megelőzően azért váltottak le polgármesteri tisztségéről, mert nem tudott elszámolni a város pénzével.

A kór Luca napkor újra támadott!

Az agysejtpusztító vírus arra késztette Vlasich Krisztián polgármestert, hogy egy ünnepség keretében, a decemberi hidegben térdeplő óvodások és azok szülei áhítatától övezve adjon át egy aszfaltcsíkot.

A „tudatmódosító” fertőzés azonban nem elégedett meg ennyivel.
A térdepelést, mint népi hagyományt gyakoroló ovisok szüleinek szürkeállományát oly mértékben befolyásolta, anyai-apai ösztöneiket elfojtotta, hogy egy sem akadt közülük, aki egy szaros szívlapáttal pofán verte volna az ekkorra már teljesen „agyhalott” polgármestert.

Nevük eltitkolását kérő, a vírussal szemben immunis helyi lakosok arról számoltak be,hogy térdeplő gyermekeiket látva a „Mit csinálsz, te vadbarom!”, illetve a „Tosszon meg Téged lisztes pecerrel egy talicska kanmajom, de úgy hogy ne legyen a térded alatt szalma!” mondatok fogalmazódtak meg a fejükben, de félve a fertőzöttek harapásától és karmolásától ezeket inkább nem mondták ki.

Magukat megnevezni nem kívánó orvos szakértőink szerint a vírus nem ismeretlen a Fideszes politikusok körében.

Szerintük a kórokozónak köszönhetőek az utóbbi időben életre hívott népi hagyományok, mint például a „vakkomondorozás”, ”migránsozás” és a közkedvelt „sorosozás”.
Még keresik a vírus ellenszerét, de az már most látszik, hogy a „kormányváltás” és az „összefogás” szavak ráolvasása nem segít.

Talán a már említett „szaros szívlapáttal pofán csapkodás” hozhat némi javulást a fertőzöttek állapotában.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!