A Fidesz elővette a nagyágyút: nem fogod kitalálni, kit húzott elő a kalapból

Forrás: nol.hu

Van az a pénz, amiért korpásodik egy egykori „gazdasági migráns” haja, avagy a mi migránsaink jó migránsok, csak a tieitek nem jók?

Daher Pierre edelényi kórházigazgató az Echo TV Napi Aktuális című műsorában hosszan ecseteli, hogy az egykori szülőföldjéről és annak szomszédságából menekülő embereket miért nem szabad beengedni Európába.

Véleménye szerint a menekültek többsége csak egy jobb élet reményében kelt útra.

Szerinte ezek az emberek képtelenek a beilleszkedésre, nem tisztelik a törvényeinket, balhésok.

Különösen rosszul hangzik ez egy olyan ember szájából, aki „gazdasági migránsként” lépett Magyarország földjére.

Nézzük ki is valójában a Fidesz „példásan” beilleszkedett „házimigránsa”!

A libanoni szülőföldjéről elmenekült Daher Pierre 1981-ben, Brüsszelben kért és kapott menekült státuszt. Saját bevallása szerint 1989-ben anyagi okok miatt kellett Budapestre költöznie.

(Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a libanoni polgárháború 15 éven át tartott, a szemben álló felek 1989-ben egyeztek meg (Táifi egyezmény), ami után elkezdődhetett a politikai élet és az ország újjáépítése.)

29 évesen szerezte meg orvosi diplomáját Budapesten. Az ezredfordulón már Szendrőlád háziorvosa, egyben elnyeri az edelényi szakrendelő igazgatói státuszát. Amikor 2008-ban összevonják a rendelőintézetet az edelényi kórházzal, az új összevont intézmény vezetője lesz.

Kemény munkával –egyesek szerint gátlástalanul törtetve- a Fidesz képviselőjelöltje lett a 2010-es választásokon, de egyéniben nem kerül be.

Fideszes forrásaink szerint bukásának oka az volt, hogy politikai értelemben hátba szúrta egykori barátját és politikai szövetségesét, Molnár Oszkárt, aki ugyancsak Fideszes informátorok véleménye szerint akkori barátjától, Daher-től hallott az ominózus „gumikalapácsos sztoriról”.

A Fidesz úgy hálálta meg a szókimondása miatt a Fidesz számára kellemetlenné vált Molnár Oszkár elárulását, hogy amikor Pelczné Gáll Ildikó Fideszes képviselő európai parlamenti képviselő lett, a megüresedő helyére Daher Pierre-t jelölték. Daher az Országgyűlés egészségügyi bizottságának tagja lett.

A beilleszkedett és törvénytisztelő Daher Pierre 2013 márciusában az irodájából kidobta Czipfelné Krisztián Katalint, amikor megtudta, hogy az asszony a helyi kórház megmentésére alakult civil csoport tagjaként kopogtatott be az irodájába, és arról kér tájékoztatást, hogy mi az igazság az egyes részlegek bezárásával kapcsolatban. Daher a nőt a karjánál fogva megragadta és megpróbálta kilökni az irodából, miközben a karját tekergette és azt kiabálta, hogy: „Vedd ki innen a lábadat, kidoblak a kórházból.”

2013 novemberében a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei etikai bizottsága megrovásban és pénzbüntetésben részesítette, mert etikai vétséget követett el: egyik politikai ellenfeléről személyes egészségügyi adatot hozott nyilvánosságra lejárató szándékkal.

2016 tavaszán a kazincbarcikai járásbíróság elítélte Daher Pierre-t, az edelényi kórház igazgatóját, volt Fideszes képviselőt. A bíróság könnyű testi sértés és rágalmazás miatt egy év próbára bocsátást szabott ki.

A sorozatos balhéknak meg lett az eredménye: 2014-ben a Fidesz már nem Dahert indította az egyéni körzetben, a libanoni orvost lecserélték egy bánhorváti lelkészre.

Miután belső konfliktusok miatt 2015 májusában a Fidesz feloszlatta edelényi szervezetét és kizárta tagjait, Daher már nem kérte újbóli felvételét a pártba.

Mi lehet az oka, hogy most ismét előhúzták a kalapból?

A Daher Pierre-el készített interjú alább nézhető meg.

Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!