Csak erős idegzetűeknek: óvodásokat térdeltetettek a hideg aszfalton, mert a polgármester úr megérkezett

Csepregen felújították az Alkotmány utcát, ahol a burkolat megújítása mellett a vízelvezetőt is rendbe tették.

Az Alkotmány utcát két másik utcával együtt, 133 millió forintból, kormányzati pénzből hozták helyre. Tegnap pedig át is adták azt, avatóbeszéddel, és persze a kimaradhatatlan szalagvágással.

Tegnap azonban a polgármester Vlasich Krisztián beszédén kívül egy egészen abszurd performansznak lehettek tanúi az idelátogatók. Egy kis kupac szalmán térdelnek az óvodások, tetőtől talpig felöltözve, ahogy a szülők is, az újonnan átadott jéghideg aszfalton. Mindez a Luca-napi műsor keretén belül, de nem az óvoda területén, hanem a Nagy Politikai Eseményen, vagyis a szalagvágó avatáson – adja hírül az esetet a nyugat.hu.

Ezen a fotón is jól látszik, hogy az ovisok milyen rendkívül jó biodíszletek tudnak lenni.

szalag 1

A nyugat.hu kereste a csepregi polgármestert, aki azt mondta, az Alkotmány utca felújítása 30 éve húzódik, így most a város nagyon örült annak, hogy végre elkészült. A gyerekek örömmel jöttek, a szüleik örültek neki, hogy szerepelnek az utca avatóján és a pedagógusok is szívesen foglalkoztak a műsor betanításával.

Bár hideg volt, a polgármester elmondása szerint a forró teával várták az óvodásokat, és az aszfaltra is szalmát tettek, amin végül térdeltek a gyerekek.

Szerintünk pedig ez gyerekek kihasználása politikai célokra, ráadásul az egészségüket is kockáztatva. Gratulálunk az úthoz, polgármester úr, de ha lehet, legközelebb Ön térdeljen!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!