Megadóztatná a Fidesz az ételosztást – a szoci képviselőnő erre olyat tett, amit Orbán unokája is emlegetni fog

November végén Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő különös ígéretet tett egy ATV-s interjúban.

A képviselőnő azt mondta, hogy töltött káposztát készít a Fidesz-KDNP képviselőknek, amelyet az Országgyűlésben oszt ki nekik az utolsó ülésnapon karácsony előtt. Az ételért cserébe önkéntes alapon a képviselők pénzt adhatnak, a befolyt összeget Bangóné jótékony célra fordítja Debrecenben. (Az eseményt jól dokumentálták, ezzel kapcsolatban a bejegyzés végén egy videó is megtekinthető.)

24991446 10212738769997677 2768952117258090677 n
Az akciót Heringes Anita MSZP-s parlamenti képviselő is lefotózta // kép: Facebook

Az MSZP-s képviselő ezt az ígéretét azért tette, mert novemberben kiderült, hogy a debreceni önkormányzat megadóztatná a karitatív ételosztást, ugyanis a lefoglalt közterületért négyzetméterenként 35 forintot számol fel az önkormányzat. A képviselő szerint nem az összeg a probléma, hanem az elv, amivel a karitatív jellegű ételosztást is megadóztatják. Ilyet jóérzésű ember nem csinál karácsony előtt – mondta a képviselő.

Bangóné megtartotta ígéretét, valóban töltött káposztát osztott a kormánypártnak ma az Országgyűlésen. A kérdés, hogy mindebbe mennyit fognak adózni azok a nyakkendős urak, akik kitalálták ezt az eszement őrültséget.

Bangone Borbely Ildiko fit 800x10000
Bangóné Borbély Ildikó kóstolót ad Orbán Viktornak és Semjén Zsoltnak a pillanatot az MTI is megörökítette // kép: MTI

Videó az eseményről:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!