Hatalmas botrány! Drogok és prostik: így mulat a fideszes!

Emlékezzünk csak vissza arra a botrányra, amikor fideszes döntéshozókról derült ki, hogy rendszeresen drogoztak és prostituáltakkal szórakoztak egy hajón.

A szombathelyi fideszesek botránya 2013 szeptemberében robbant ki, amikor Czeglédy Csaba (aki egyébként előzetes letartóztatásban van és nagyon szúrja a Fidesz szemét) előállt azzal, hogy bizonyítani tudja, hogy az egyik fideszes városvezető keménydrogot szokott fogyasztani. Ezután előkerült egy videó, amin egy Lazáry Viktor alpolgármesterre erősen hasonlító férfi kokain felszívásához hasonlító dolgot tesz.

Lazáry persze cáfolta a vádakat és színpadias módon csináltatott egy drogtesztet, vizeletmintát adott a sajtónyilvánosság előtt, ami persze negatív lett, hisz egy ilyen teszt csak néhány napra visszamenőlegesen tudja a kábítószert kimutatni. A vérvétel ez esetben sokkal hatékonyabb. A Nyomozást végül a Nemzeti Nyomozóiroda vette a kezébe.

Lazáry ezután bár lemondott párttagságáról és fideszes posztjairól, úgy gondolta, alpolgármesteri tisztjét inkább megtartja még magának. Na de pár nap múlva jött a pofára esés. Megtalálták a helyszínt, ahol a felvétel készült. Ez kérem szépen, egy balatoni vitorlás volt. Ezek után Czeglédy egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a „fideszesek prostikkal és drogokkal lazultak”, rendszeresen. De nem magukban tették, ugyanis a társaságukban volt egy intézményvezető, ismert gazdasági személy és volt rendőr is. A prostituáltakat a helyi maffia küldte nekik.

A Fidesz fiatal városvezetői, Lazáry Viktor, Marton Zsolt és Szakály Gábor azóta teljesen eltűntek a közéletből. A Fidesz megvált tőlük. De mi tudjuk, nem ez az első simlitek, és nem is az utolsó. Nem felejtünk.

Ide kattintva pedig megtalálod a Fidesz többi felejthetetlen húzását.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!