Megtört az ATV: amit bejelentettek Havassal kapcsolatban, arra senki sem számított

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt.


Havas Szarik bele

Havas az Indexnek azt mondta: szerinte ezt a történetet Ómolnár Miklós, az egykori bulvárpápa találta ki annak idején a Story magazinban, most pedig a Ripostban szedte elő. A Blikknek ezt azzal egészítette ki, hogy „szarik bele”, amit Baukó Éva mond, nem foglalkozik annyit az egésszel, hogy perre vigye. Ezután a Jobbik-közeli N1TV-nek is nyilatkozott, itt már azt állította, hogy Baukó soha nem is volt az asszisztense, csak futólag ismeri, mert a nő apjával vagy nagyapjával baráti viszonyt ápolt.

Múlt pénteken egy újabb egykori valóságshow-szereplő, Molnár Anikó beszélt arról a TV2 Tényeknek, hogy Havas többször is zaklatta, amikor a közös könyvükön dolgoztak. A nő állítása szerint az újságíró megragadta karját, az ölébe tette és azt kérte, fogja meg a péniszét. Volt, hogy vibrátort adott neki, és egy alkalommal meg is csókolta.

A kormányközeli média a vádakat párhuzamba állította azzal, hogy Havas Henriknek most jelenik meg az a könyve, amit Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt. Az Origo, amely kiemelten foglalkozik az üggyel és igyekszik azt politikai térbe emelni, azt írta: „Havas Henrik szexuális kényszerítési ügyei a dicsőségesnek gondolt egymásra találást utóbb kínossá, kifejezetten károssá formálták át Vona Gábor számára”.

forrás: 24.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!