Ledöbbensz, ha megfejted: közpénzből készíttetett keresztrejtvényt saját magáról a fideszes polgármester – megoldás a cikkben

Kép forrása: 444.hu/olvasói fotó Gábortól

A XVIII. kerület kiadott egy kalendáriumot, amely, ahogy a beköszöntőben írnak róla, egy kis kedvesség a kerületi lakosoknak. A Városinfó18 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Ferenczy Balázs úgy ír a kalendáriumról, mint egy, az angyalok szárnyán belibbent, jó hírt hozó tekercsről, amit kedvükre „forgathatnak, lapozgathatnak, használhatnak” az olvasók. Külön poén, hogy leírja: ő sosem szokta elolvasni az ilyen előszókat, de örül, hogy írhatott egy ilyet. (LOL)

kucsák
Kép forrása: 444.hu olvasója: Gábor

A 444.hu egyik olvasója, Gábor fedezte fel azt a furcsaságot a kalendáriumban, hogy minden oldalon szerepel a helyi fideszes főguru, Kucsák László képe, ilyesféle mondatokkal:

„Kucsák László, Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője folyamatosan dolgozik azon, hogy több kerületi intézményben is kiemelkedő mértékű intézményi kapacitásbővítés valósulhasson meg.”

Lényegében az egész, önkormányzati (tehát közpénzből) kiadott kalendárium nem más, mint fideszes propaganda

A végére hagytuk a legfinomabb részt:

kucs
Kép forrása: 444.hu/olvasói fotó Gábortól

Izgalmas keresztrejtvény az egész családnak, ahol Kucsák László a megfejtés és ahol kétszer szerepel a képe. Mindezt az Önök pénzéből, kedves olvasóink!

Több fotó a kalendáriumról a 444-en.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!