Juhász Péter pórul járt: ezúttal róla közöltek kínos felvételt

Az Együtt elnökségi ülésén készített valaki hangfelvételt arról, hogy Karácsony Gergely nem túl cizellált mondatokkal reagál egy vitában. Gondoljuk arra számítottak, hogy ettől majd jól megijed. Nem ez történt.

„Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kibaszott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok.” – mondat Karácsony Gergely az Együtt elnökségi ülésén.

Úgy tudjuk egyik pártnál sem ritkák az ilyen jellegű megnyilvánulások zárt körben. Tulajdonképpen szerintünk a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ki, hogyan beszél a barátaival. Valaki azonban mégis úgy gondolta az ülésen résztvevők közül, hogy ezzel talán belerúghat egyet az észhez tért Karácsony Gergelybe. Nem annyira sikerült. Karácsony frappáns választ adott.

7 Karácsony Gergely Kezdőlap

Karácsony érzésünk szerint azt tette, amit egy demokratának tennie kell. Megismerte a győzelem egyetlen lehetséges forgatókönyvét és elkezdte játszani az abban írtakat.

Az eddig is össze-vissza beszélő, ködösítő Együtt pedig külön maradt. Juhász Péter nemrég még istenítette Karácsony Gergőt. Most, hogy ugyanaz az ember már nem az Ő szekerét tolja, megérdemli a szívatást. Az MSZP programjáról ma sem beszélt senki. Pedig érdemes volna. Lehet, hogy többre menne vele az Ország, ha ilyesmikre figyelnénk nem ezekre a szervezett akciókra, amik csak azért vannak, hogy elfedjék a programok kínálta lehetőségeket és még véletlenül se beszéljünk olyasmikről, amik mindenkit érintenek.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!