Az MSZP készen áll és elhozta a „változás programját”!

Az MSZP az Elszántság címmel tartotta meg programbemutató nagygyűlését, melyet a Vasas Szakszervezeti Székházban rendeztek. A gyűlésen szót ejtettek a sokak jólétéről, az ingyenes gyógyszerellátásról, valamint beszéltek a “smart” programokról és a negyedik köztársaságról is.

Molnár Gyula az MSZP választási programjának fő üzeneteként jelölte meg azt, hogyan is valósítható meg a negyedik magyar köztársaság. A politikus azt is hangoztatta: készen állnak arra, hogy a változást akarók szövetségét létrehozzák és programjuk a változás programja legyen.

Molnár újra elmondta, kitart amellett, hogy közös jelöltek legyenek a választókörzetekben, közös listán induljanak a választáson és legyen közös miniszterelnök-jelöltjük, hisz csakis így tudnak győzedelmeskedni az elnyomó kormány ellen.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke szerint ennek az új ajánlatnak jobban meg kell értenie az ország problémáját problémáját.

“Mert nem csak a hatalmat kell megragadni, hanem az emberek képzeletét is”

– hangsúlyozta a politikus.

A programbemutatón a színpadra lépett még Kunhalmi Ágnest, Bangóné Borbély Ildikó, Hiller István, Gőgös Zoltán és Korózs Lajos is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!