Sziszikének nevezték Németh Szilárdot, aki most irdatlanul nagy bajba került

Forrás: nol.hu

Az Eötvös Károly Intézet (Ekint) közleménye szerint a civil szervezet múlt pénteken a Fővárosi Törvényszéken első fokon pert nyert Németh Szilárd Fidesz-alelnök ellen.

A per azért indult, mert Németh Szilárd szerint az Ekint jóval több pénzt kapott Sorostól, mint azt bárki gondolná. Jól hangzik, de nem igaz. Főleg azért nem, mert a bíróságon valami egészen mást állapítottak meg.

A hazugságot Németh ráadásul spékelte még azzal is, hogy mindezt a nemzetbiztonsági szolgálatoktól a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén ellenzéki képviselők jelenlétében hallotta.

Németh Szilárd a bíróságon az Ekint jó hírnevét sértő állításait nem tudta bizonyítani, nyilvánosan meg kell követnie a szervezetet, és 350 ezer forint sérelemdíjat is fizetnie kell.

Van még egy szép része a történetnek:

A „Németh Szilárd ügyvédje által benyújtott, alapvető számítási hibákat tartalmazó, elektronikus levél formátumú okirati »bizonyítéknak« a feladója Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ elnöke”, és „a levél írója egyébként Németh Szilárdot »Sziszikének« nevezi”.

Nos, Sziszike, már megint hazudtál. Pedig olyan cuki a neved…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!